Udruga Nina

Naša Inicijativa, Nečija Alternativa

Čistog srca i s velikim planovima krenuli smo u suradnju s Udrugom N.I.N.A. kako bi prodajom naših artikala pomogli djeci oboljeloj od malignih bolesti i njihovim obiteljima koja nerijetko trebaju pozamašna financijska sredstva u toj neravnopravnoj borbi. Cilj i zadatak Udruge NINA je da kroz svoj rad motiviraju brojne sugrađane, da daju svoj nesebičan doprinos ovoj akciji. Maligne bolesti kod djece predstavljaju posebnu socijalno-medicinsku dimenziju, jer bolest ne pogađa samo dijete već i cijelu obitelj. Okružje malog bolesnika važan je čimbenik na putu do izlječenja, gdje mu je potrebno dati ljubav i snagu.

Mi ne želimo zatvoriti oči niti ostati ravnodušni prema bolesnoj djeci i njihovim obiteljima. Želimo im pomoći, jer su nerijetko izgubljeni u toj ružnoj situaciji i često im treba psihološka i financijska pomoć . Svjesni smo da su ta djeca i pored poteškoća koje im je sudbina odredila, najbolji i najveći borci. Uključiti se možete kupnjom majica, kišobrana i torba s porukom Udruge NINA. Zahvaljujemo na Vašoj potpori i sudjelovanju u ovoj nesebičnoj akciji pomaganja djeci oboljeloj od malignih bolesti.
HVALA OD SRCA!

Djeca su naše najveće bogatstvo i ponos. Kad se njima dogode ružne stvari, ne želimo i ne smijemo ostati ravnodušni, već se punom snagom moramo uključiti u borbu za njihovo ozdravljenje i što više im olakšati te teške dane i mjesece. U toj borbi trebamo Vas, da se uključite kupnjom promotivnih artikala i postanete naši partneri.