Tiskaj me

Tisak na majice, platnene torbe, kišobrane, šalice, puzzle, magnete, razne personalizirane artikle, štik na prsluke, jakne i ručnike ostale reklamne proizvode, naš je put na kojem razvijamo vlastiti identitet

TISKAJ ME! To smo mi…., Vi sami dizajnirajte svoj proizvod, a mi ćemo tiskati Vaše poruke, ime tvrtke, slogane i fotografije na kvalitetne proizvode iz naše ponude.
Ulaskom u grafičku djelatnost, neizbježan je brzi razvoj, uz moderan i kreativan pristup u namjeri izrade što originalnijih kvalitetnih proizvoda.

Danas radimo reklamne proizvode za mnoštvo tvrtki i nastojimo biti što bolji u ponudi i prezentaciji.
Zapošljavanjem mladih perspektivnih ljudi osiguran nam je uspon u ovom poslu.

Renzzo d.o.o.

custom leather

Tvrtka Renzzo d.o.o. posluje od 2002. godine i prvih 15 godina bazira se na kožarskim uslugama i proizvodima. Ubrzo postaje poznata po izradi kvalitetne kožne galanterije, naročito među glazbenicima, glumcima i ljubiteljima motora.
Kožne torbe, odjeća i razni artikli za motore, motoriste, ženske torbe, poslovni i moto remeni, te razni artikli izrađeni po narudžbi i mjeri postaju cijenjeni i traženi u Hrvatskoj. Namjerno ne ulazimo u serijsku proizvodnju, već svoj image gradimo na custom made proizvodima čime nastojimo ustrajati na jedinstvenoj kvaliteti. Unikatni proizvodi posebno su rađeni sa namjerom da kupac bude zadovoljan kvalitetom izrade, te da svaki naručeni proizvod bude personaliziran dizajnom, ručnom ili laserskom gravurom.